Wyświetlanie wszystkich wyników: 10

ARCOS Brooklyn Nóż do kości 192623 – 160 mm

245 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: Brooklyn • Materiał Ostrza: NITRUM® Kuta Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Micarta (kompozyt z lnu, płótna, papieru, włókna szklanego, włókna węglowego i innych tkanin z tworzywa termoutwardzalnego) • Zastosowanie: Kości • Kolor: Niebieski • Długość Ostrza: 160 mm • Nity: Stal Nierdzewna • Pakowanie: Pudełko • Waga: 210 g Cienkie ostrze z charakterystycznym zagięciem i gładką krawędzią. Idealne do trybowania. Ostrze Wyróżnia się wyjątkowym, jedwabnym wykończeniem. To efekt połączenia wiedzy naszych ekspertów z najnowszą technologią, wszystko po to, by zapewnić spektakularne doznania podczas użycia. W dotyku delikatne, dzięki zaoblonej, polerowanej formie. Uchwyt Jego charakterystyczną cechą jest półokrągły kształt, co znacznie ułatwia krojenie i ostrzenie. Na uwagę zasługuje niebieskawy wzór uchwytu. Nity ze stali nierdzewnej na pióro-wpust sprawią, że korozja już nigdy nie będzie problemem twoich noży.

ARCOS Yellow Nóż do kości 294500 – 160 mm

70 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: 2900 • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polipropylen • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Żółty • Długość Ostrza: 160 mm • Pakowanie: Ekspozycja • Waga: 154 g Cienkie ostrze z charakterystycznym wygięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Zaprojektowany by spełnić potrzeby profesjonalistów sektora kulinarnego. Ostrze wykonane zostało z ekskluzywnej stali nierdzewnej NITRUM® o bardzo dużej trwałości. Uchwyt zastosowany w tej serii posiada rewolucyjny ergonomiczny kształt. Wykonany z wtryskiwanego polipropylenu jest wytrzymały na uderzenia, antypoślizgowy i odporny na wysokie temperatury (120-130ºC). Połączenie uchwytu z ostrzem jest bardzo trwałe dzięki wykorzystaniu metody wtryskowej. Kolor uchwytu pozwala z łatwością odróżnić rodzaj żywności do jakiej nóż jest stosowany, zapewniając lepszą kontrolę higieniczno-sanitarną dla konsumenta, a wszystko w oparciu o przepisy europejskie.

ARCOS Yellow Nóż do kości 294400 – 130 mm

70 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: 2900 • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polipropylen • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Żółty • Długość Ostrza: 130 mm • Pakowanie: Ekspozycja • Waga: 160 g Cienkie ostrze z charakterystycznym wygięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Zaprojektowany by spełnić potrzeby profesjonalistów sektora kulinarnego. Ostrze wykonane zostało z ekskluzywnej stali nierdzewnej NITRUM® o bardzo dużej trwałości. Uchwyt zastosowany w tej serii posiada rewolucyjny ergonomiczny kształt. Wykonany z wtryskiwanego polipropylenu jest wytrzymały na uderzenia, antypoślizgowy i odporny na wysokie temperatury (120-130ºC). Połączenie uchwytu z ostrzem jest bardzo trwałe dzięki wykorzystaniu metody wtryskowej. Kolor uchwytu pozwala z łatwością odróżnić rodzaj żywności do jakiej nóż jest stosowany, zapewniając lepszą kontrolę higieniczno-sanitarną dla konsumenta, a wszystko w oparciu o przepisy europejskie.

ARCOS Yellow Nóż do kości 294100 – 160 mm

75 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: 2900 • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polipropylen • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Żółty • Długość Ostrza: 160 mm • Pakowanie: Ekspozycja • Waga: 147 g Cienkie ostrze z charakterystycznym wygięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Zaprojektowany by spełnić potrzeby profesjonalistów sektora kulinarnego. Ostrze wykonane zostało z ekskluzywnej stali nierdzewnej NITRUM® o bardzo dużej trwałości. Uchwyt zastosowany w tej serii posiada rewolucyjny ergonomiczny kształt. Wykonany z wtryskiwanego polipropylenu jest wytrzymały na uderzenia, antypoślizgowy i odporny na wysokie temperatury (120-130ºC). Połączenie uchwytu z ostrzem jest bardzo trwałe dzięki wykorzystaniu metody wtryskowej. Kolor uchwytu pozwala z łatwością odróżnić rodzaj żywności do jakiej nóż jest stosowany, zapewniając lepszą kontrolę higieniczno-sanitarną dla konsumenta, a wszystko w oparciu o przepisy europejskie.

ARCOS Yellow Nóż do kości 294000 – 140 mm

70 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: 2900 • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polipropylen • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Żółty • Długość Ostrza: 140 mm • Pakowanie: Ekspozycja • Waga: 143 g Cienkie ostrze z charakterystycznym wygięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Zaprojektowany by spełnić potrzeby profesjonalistów sektora kulinarnego. Ostrze wykonane zostało z ekskluzywnej stali nierdzewnej NITRUM® o bardzo dużej trwałości. Uchwyt zastosowany w tej serii posiada rewolucyjny ergonomiczny kształt. Wykonany z wtryskiwanego polipropylenu jest wytrzymały na uderzenia, antypoślizgowy i odporny na wysokie temperatury (120-130ºC). Połączenie uchwytu z ostrzem jest bardzo trwałe dzięki wykorzystaniu metody wtryskowej. Kolor uchwytu pozwala z łatwością odróżnić rodzaj żywności do jakiej nóż jest stosowany, zapewniając lepszą kontrolę higieniczno-sanitarną dla konsumenta, a wszystko w oparciu o przepisy europejskie.

ARCOS Yellow Zakrzywiony nóż do kości 291200 – 140 mm

80 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: 2900 • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polipropylen • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Żółty • Długość Ostrza: 140 mm • Pakowanie: Ekspozycja • Waga: 109 g Cienkie ostrze z charakterystycznym wygięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Zaprojektowany by spełnić potrzeby profesjonalistów sektora kulinarnego. Ostrze wykonane zostało z ekskluzywnej stali nierdzewnej NITRUM® o bardzo dużej trwałości. Uchwyt zastosowany w tej serii posiada rewolucyjny ergonomiczny kształt. Wykonany z wtryskiwanego polipropylenu jest wytrzymały na uderzenia, antypoślizgowy i odporny na wysokie temperatury (120-130ºC). Połączenie uchwytu z ostrzem jest bardzo trwałe dzięki wykorzystaniu metody wtryskowej. Kolor uchwytu pozwala z łatwością odróżnić rodzaj żywności do jakiej nóż jest stosowany, zapewniając lepszą kontrolę higieniczno-sanitarną dla konsumenta, a wszystko w oparciu o przepisy europejskie.

ARCOS Universal Nóż do kości 282604 – 160 mm

105 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: Universal • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polioksymetylen (POM) • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Czarny • Długość Ostrza: 160 mm • Nity: Stal Nierdzewna • Pakowanie: Pudełko • Waga: 206 g Cienkie ostrze z charakterystycznym zagięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Ostrze Ekskluzywna Stal Nierdzewna NITRUM® sprawia, że ostrze jest niebywale trwałe. Uchwyt Przewaga prostych linii zaprojektowanych z myślą o codziennym użytkowaniu, bez straty na designie. Polioksymetylenowy uchwyt sprawia, że nóż jest bardzo odporny na chemikalia i ekstremalne temperatury. Posiada odporne na rdzę nity ze stali nierdzewnej typu pióro-wpust.

ARCOS Universal Nóż do kości 282504 – 130 mm

100 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: Universal • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polioksymetylen (POM) • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Czarny • Długość Ostrza: 130 mm • Nity: Stal Nierdzewna • Pakowanie: Pudełko • Waga: 169 g Cienkie ostrze z charakterystycznym zagięciem i gładką krawędzią. Idealne do oddzielania kości od mięsa. Ostrze Ekskluzywna Stal Nierdzewna NITRUM® sprawia, że ostrze jest niebywale trwałe. Uchwyt Przewaga prostych linii zaprojektowanych z myślą o codziennym użytkowaniu, bez straty na designie. Polioksymetylenowy uchwyt sprawia, że nóż jest bardzo odporny na chemikalia i ekstremalne temperatury. Posiada odporne na rdzę nity ze stali nierdzewnej typu pióro-wpust.

ARCOS Universal Nóż do kości 281504 – 190 mm

100 

NÓŻ DO KOŚCI

Seria: Universal • Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polioksymetylen (POM) • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Czarny • Długość Ostrza: 190 mm • Nity: Stal Nierdzewna • Pakowanie: Pudełko • Waga: 176 g Cienkie, mocne ostrze. Stosowany do trybowania wszystkich rodzajów grillowanych mięs. Ostrze Ekskluzywna Stal Nierdzewna NITRUM® sprawia, że ostrze jest niebywale trwałe. Uchwyt Przewaga prostych linii zaprojektowanych z myślą o codziennym użytkowaniu, bez straty na designie. Polioksymetylenowy uchwyt sprawia, że nóż jest bardzo odporny na chemikalia i ekstremalne temperatury. Posiada odporne na rdzę nity ze stali nierdzewnej typu pióro-wpust.

ARCOS Riviera Nóż do kości 231500 – 130 mm

150 

NÓŻ DO TRYBOWANIA

Seria: Riviera • Materiał Ostrza: NITRUM® Kuta Stal Nierdzewna • Materiał Uchwytu: Polioksymetylen (POM) • Zastosowanie: Trybowanie • Kolor: Czarny • Długość Ostrza: 130 mm • Nity: Stal Nierdzewna • Pakowanie: Pudełko • Waga: 214 g Cienkie ostrze z charakterystycznym zagięciem i gładką krawędzią. Idealny do oddzielania mięsa od kości. Nóż do trybowania. Charakteryzuje się eleganckim okuciem w stylu francuskim i stylowym kształtem. Wykuty w jednym kawałku z ekskluzywnej stali nierdzewnej NITRUM®. Seria zawiera szeroką gamę produktów, które spełniają potrzeby zarówno najbardziej wymagających profesjonalistów jak i amatorów.