NÓŻ YANAGIBA
• Seria: Universal
• Grubość: 3 mm
• Materiał Ostrza: NITRUM® Stal Nierdzewna
• Materiał Uchwytu: Polioksymetylen (POM)
• Zastosowanie: Kuchnia Azjatycka
• Kolor: Czarny
• Długość Ostrza: 240 mm
• Nity: Stal Nierdzewna
• Pakowanie: Pudełko
• Waga: 303 g
Używany do krojenia filetów ryby na sashimi i sushi.
Ostrze
Ekskluzywna Stal Nierdzewna NITRUM® sprawia, że ostrze jest niebywale trwałe.
Uchwyt
Przewaga prostych linii zaprojektowanych z myślą o codziennym użytkowaniu, bez straty na designie.
Polioksymetylenowy uchwyt sprawia, że nóż jest bardzo odporny na chemikalia i ekstremalne temperatury.
Posiada odporne na rdzę nity ze stali nierdzewnej typu pióro-wpust.